Norwegian Flag English Flag Deutch Flag

VELKOMMEN

Turski og vinteropplevelser har lange tradisjoner i Norge. Våre vinterdestinasjoner ligger midt i skiløypa. De fleste løypene kjøres opp jevnlig. Ønsker du å gå utenom preparerte spor er det store områder med uberørt natur.

Vær og føremelding

Brosjyrebestilling
Ønsker du å lese Turski i Norge-brosjyren, kan du laste ned pdf-en ved å klikke på bildet.


AKTIVITETER UTEN SKI

Bedriftene har mye mer enn turskiløping å by på. En trivelig tur med hest og slede med dombjeller og fakler eller en rast i lavvo med bål og servering av varm drikke setter en ekstra spiss på opplevelsen. De fleste stedene har skiutleie, skiinstruksjon og slalombakke/skitrekk. Mange tilbyr spesielle barneaktiviteter og rabatter for barnefamilier. Den hvite, myke snøen innbyr til lek. Alt fra tøff snøballkasting blant tenåringer, til mer kreative uttrykk med små barn som lager snømenn eller voksne som lager imponerende snøskulpturer. Snø betyr også fart for mange på ski, rumperacer, akebrett, spark eller kjelke. Moro og spennende for det lekende mennesket uansett alder.

TRIVSEL OG VELVÆRE

Etter skituren kan du nyte velværet i badstuen eller svømmebassenget, kose deg i peisestuen eller på dansegulvet etter middagen. Overalt vil du finne et særpreget, hyggelig miljø med personlig omtanke for den enkelte. Maten betyr mye for en vellykket ferie, og på våre fullservicesteder finner du rikholdig norsk frokost og god mat med norske spesialiteter.

Turski i Norge gir deg ro, stillhet, flott natur, god snøkvalitet og helt eventyrlige opplevelser!

 

Hjemmeside
Supervisor
Supervisor